Siirry pääsisältöön

Yritystoiminta retkikohteissa

Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön keskeisimpiä tavoitteita ovat luontomatkailun kestävyyden varmistaminen sekä retkikohteiden toimintaympäristön ylläpito ja kehittäminen. Tarjoamme yrittäjille mahdollisuuden hyödyntää yritystoiminnassaan Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön retkeilykohteita yhteistyösopimusta tai kertaluontoista käyttömaksua vastaan. Yhteistyösopimusta vastaan Virkistysaluesäätiön retkikohde (sis. käymälät, grillikatokset ja polttopuut) ovat palveluntarjoajan käytettävissä toistaiseksi. Yhteistyösopimus ei kuitenkaan tarkoita alueen varaamista yksityiseen käyttöön, vaan kohteemme ovat aina avoinna myös muille retkeilijöille.

Yrityksiltä, jotka harjoittavat satunnaisesti liiketoimintaansa Virkistysaluesäätiön kohteissa, peritään asiakas- ja päiväkohtainen käyttömaksu 1,50 € + alv 24%/asiakas/päivä. Tarjoamme yrityksille myös yhteistyösopimusta, joka oikeuttaa retkeilykohteidemme käytön toistaiseksi. Yhteistyösopimusmaksu on 60 €+ alv 24% ja tämän lisäksi peritään asiakas- ja päiväkohtainen käyttömaksu 1,22 € + alv 24 %/asiakas/päivä. Päiväkohtaiset käyttömaksut maksetaan välittömästi tapahtuman jälkeen MobilePaylla tai tilisiirtona.

Mikäli hyödynnät kohteitamme liiketoiminnassasi toistuvasti ja olet kiinnostunut yhteistyösopimuksesta, otathan yhteyttä meihin virkistysaluesaatio [at] ekvas.fi.

Ilmoitus ryhmäkokoontumisesta

Pyydämme ilmoittamaan jokaisesta ryhmävierailusta Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön kohteessa ennakkoon. Ilmoituskäytännön avulla seurataan alueiden huoltotarvetta ja mahdollisesti voi myös välttää päällekkäisyyksiä ja alueen ruuhkautumista. Ilmoituksen tekeminen kestää noin 5 minuuttia. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet ilmoituksen. Toimitamme samalla alueeseen liittyvät käyttöohjeistukset sekä maksuohjeet liiketoimintaa harjoittaville.