Siirry pääsisältöön

Muukonsaaren retkikeskus

Joutsenon kaupungin entinen leirikeskus tarjoaa leirielämän nostalgiaa ja kokemuksen Saimaan saariluonnosta. Muukonsaari sijaitsee lähellä Joutsenon satamaa ja Suur-Saimaan avointen selkävesien äärellä. Saaren pohjoiskärjessä on lehtojensuojelualue, johon voi tutustua luontopolulla. Muukonsaaren retkikeskuksen majoitus- ja saunatilat ovat vuokrattavissa yksityiseen käyttöön. Alueella sijaitseva grillikatos ja luontopolku sen sijaan ovat avoinna kaikille maksutta.

Muukonsaaressa on 4 leirimökkiä, joissa kussakin mahtuu yöpymään 6 henkeä. Mökeissä on kamiina lämmittämistä varten, mutta muuten varustus on vaatimaton. Mökit tarjoavat esimerkiksi melojille vaihtelua telttaöihin ja tilaisuuden varusteiden kuivattamiseen. Leirimökit sijaitsevat alueen keskellä olevan nurmikentän reunalla.

Leirimökki. Kuva: TaigaSaimaa

Ruokalarakennuksessa voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia, joihin voi liittää halutessasi saunomisen tai muuta ohjelmaa. Ruokailemaan mahtuu 50 henkilöä. Keittiössä on ruokailuun ja ruuanlaittoon tarvittava perusvälineistö: kaasuhella, puuhella, aurinkosähkö sekä kaksi kaasujääkaappia. Rakennuksessa on myös majoitustilaa max. 4 henkilölle. Majoituskapasiteetti yhteensä leirikeskuksessa on 28 henkilöä.

Ruokalarakennus ja sauna. Kuvat: TaigaSaimaa

Muukonsaaren retkikeskuksen saunan lauteille mahtuu 10-15 henkeä kerralla. Saunan yhteydessä on erillinen pesutila sekä pieni pukuhuone.

 

VUOKRAUSHINNAT 2023 

Mökki 50 € /vuorokausi 

Mökki + 2h sauna 70 € 

Sauna 3h / ilta 80 € 

Koko alue ma-to 340 €/vrk

Koko alue pe-su 440 € /vrk

keittiö-ruokala 60€ /päivä 

 Hinnat sis. ALV 10% (mökkimajoitus) tai 24% (ei majoitusta) 

Ohjeita vuokraajille

Muukonsaari kartalla ja lisätietoja alueesta